Pórkový koláč

Slané koláče a všechny možné druhy francouzských quichů mám moc ráda. Obzvlášť teď v zimě, kdy takový čerstvě upečený koláč, krásně zahřeje a ještě se do něj, jako náplň hodí různé druhy sezónní zeleniny. Zkuste si upéct tuhle základní pórkovou verzi

Dýňová galetka s gorgonzolou

Francouzský koláč z křehkého těsta byl stvořen pro náplně všeho druhu a protože je pořád ještě sezóna dýní a doufám, že jich ještě nemáte plné zuby. Tak jsem připravila recept, ve kterém hraje dýně hlavní roli, společně s troškou zajímavého

Bazalkové penne

Jídlo, které nezklame ani vybíravé gurmány? Může být lehčí než by se mohlo zdát. Rychlovka, se kterou nestrávíte v kuchyni víc než deset minut a ani nemusíte být kdoví jak skvělý kuchtík. To všechno splňuje fresh rychlovka v podobě bazalkového